• Hans de Bruin Tuinen

  • 1

logo hans de bruin new

  • Start
  • Zorg voor het milieu

Zorg voor het milieu bij Hans de Bruin

Bij Hans de Bruin Tuinen en Zorgtuin Bingelrade staat milieu hoog in het vaandel. Zo gebruiken we beslist geen bestrijdingsmiddelen tegen onkruid en ongedierte.

Ook maken we gebruik van zonne-energie, een groot deel van de electricitiet die ons bedrijf nodig heeft wordt opgewekt door zonnepanelen.

Daarnaast vangen we ook regenwater op, dit regenwater gebruiken we niet alleen om de planten en bloemen water te geven, maar ook om de toilet door te spoelen en om de was mee te draaien.

 

Wilt u meer weten hoe u ook duurzaam kan ondernemen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

opvang regenwater bij Hans de Bruin

Water is een kostbaar goed, een levenselixer waar we zuinig mee om moeten gaan. Wij zijn ons hier terdege van bewust. Al jaren vangen wij het regenwater van ons huis en de bedrijfsruimte op en gebruiken het om vijvers te vullen, planten water te geven, toilet spoelen, poetsen en de wasmachine (echt waar: de was is wit én zacht!).

Wij geven u uitgebreid advies over het systeem voor het afkoppelen van regenwater en het hergebruik van regenwater. Daarnaast kunnen we dit systeem ook voor u installeren. Klik hier voor het stuk dat in de krant verscheen na aanleiding van ons hergebruik van regenwater.

 

zonne energie

Olie en gas worden schaars en een van de alternatieven is eigen stroom opwekken door zonnepanelen. Op onze bedrijfsruimte staan 20 zonnepanelen. Klik hier en ontdek hoeveel stroom wij op dit moment opwekken en hoeveel CO²  wij hebben uitgespaard.

 

Contact met Hans de Bruin Tuinen

Hans de Bruin Tuinen

Geerstraat 35

Tel.: 046 - 44 25 151

6456 AK Bingelrade (Limburg)

info@hansdebruin.nl

www.hansdebruin.nl

Contact met Zorgtuin Bingelrade

Zorgtuin Bingelrade

Geerstraat 35

Tel.: 046 - 44 25 151

6456 AK Bingelrade (Limburg)

info@zorgtuinbingelrade.nl

www.zorgtuinbingelrade.nl